ua en ru

Учасниця Євробачення від РФ Самойлова прокоментувала заборону СБУ на в'їзд в Україну

Учасниця Євробачення від РФ Самойлова прокоментувала заборону СБУ на в'їзд в Україну Фото: Юлія Самойлова

Юлія Самойлова сподівається, що ситуація зміниться

Учасниця Євробачення від Російської Федерації Юлія Самойлова сподівається, що ситуація, що склалася із забороною Служби безпеки України (СБУ) на в'їзд в Україну, зміниться. Про це повідомляє РБК.

"За всім цим дуже смішно спостерігати з боку, тому що я не розумію, що там у мені такого побачили, в мені, в такій маленькій дівчинці, побачили якусь загрозу. Я, за великим рахунком, не засмучуюсь. Я далі займаюся. Я чомусь думаю, що все ще зміниться", - сказала Самойлова в інтерв'ю телеканалу РФ.

Так, Служба безпеки України (СБУ) заборонила в'їзд на територію України учасниці Євробачення від Російської Федерації Юлії Самойлової. Приводом такого рішення послужило відвідування Самойлової Криму в 2015 році, в який вона в'їхала з території Росії.

Нагадаємо, радник голови Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк висловлювався проти виступу російської співачки Юлії Самойлової на Євробаченні 2017 в Києві. За його словами, вибір цієї співачки - це політична провокація російської сторони. Шкіряк також підкреслив, що через її антиукраїнську позицію по Криму, їй потрібно заборонити в'їзд в Україну.