ua en ru

СБУ заборонила в’їзд на територію України російській учасниці Євробачення

СБУ заборонила в’їзд на територію України російській учасниці Євробачення Фото: Юлія Самойлова

Рішення прийняте на підставі отриманих даних про порушення нею законодавства України

Служба безпеки України (СБУ) заборонила в’їзд на територію України учасниці Євробачення від Російської Федерації Юлії Самойловій. Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська у Facebook.

"Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію України громадянці Російської Федерації Юлії Самойловій терміном на три роки. Рішення прийняте на підставі отриманих даних про порушення нею законодавства України", - написала вона.

Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію України громадянці Російської Федерації Юлії Самойловій терміном на...

Опубліковано Гітлянською Оленою 22 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України підготувала рішення про заборону на в'їзд в країну російській виконавиці Юлії Самойловій, яка незаконно відвідувала окупований Росією Крим.

Крім того, радник голови Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк висловлювався проти виступу російської співачки Юлії Самойлової на Євробаченні 2017 в Києві. За його словами, вибір цієї співачки - це політична провокація російської сторони. Шкіряк також підкреслив, що через її антиукраїнську позицію по Криму, їй потрібно заборонити в'їзд в Україну.