ua en ru

Поліція притягне до кримінальної відповідальності учасників провокації з прапором Угорщини

Поліція притягне до кримінальної відповідальності учасників провокації з прапором Угорщини Фото: Берегово (facebook.com/julia.yakhno)

Їм загрожує покарання за здійснення хуліганських дій

Поліція Закарпатській області притягне до кримінальної відповідальності учасників провокації з прапором Угорщини, який відбувся 12 листопада в Берегово. Про це повідомили у прес-службі Закарпатської обласної державної адміністрації.

Їм загрожує покарання за здійснення хуліганських дій, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Наразі поліція встановлює всіх осіб, що брали участь у провокації, тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 12 листопада у місті Берегово Закарпатської області 50 активістів "Свободи" зняли з будівлі міської ради прапор Угорщини і хотіли його спалити.

У понеділок, 13 листопада, Угорщина висловила сподівання, що Україна негайно розслідує цей інцидент. Міністр закордонних справ Угорщини заявив, що влада країни звернулися до посла України в Будапешті. Він додав, що у європейській країні, яка добре функціонує, подібні події не допускаються.