ua en ru

Учасники протестів у Вірменії заблокували резиденцію прем'єра країни

Учасники протестів у Вірменії заблокували резиденцію прем'єра країни Фото: протести у Вірменії (twitter.com kavkaz_plus)

Протести у Вірменії тривають шостий день

Учасники протестів у Вірменії заблокували резиденцію прем'єр-міністра країни. Про це повідомляє видання "Новости Армении".

"Демонстранти безперешкодно пройшли повз будівлю парламенту і пройшли до дверей резиденції прем'єр-міністра. Тут Нікол Пашинян (лідер протестних акцій, - ред.) сповістив про початок блокади резиденції", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що Пашинян закликав учасників протестів у Вірменії шанобливо ставитися до поліцейських і при блокуванні вулиць не використовувати сміттєві урни, баки і лавки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 17 квітня 2018 року, в ході протестів у Вірменії опозиція оголосила про початок так званої оксамитової революції по всій країні.

Зазначимо, протести у Вірменії почалися через висунення на пост прем'єра країни екс-президента Сержа Саргсяна. Протести очолив лідер однієї з опозиційних партій Нікол Пашинян, вони тривають вже шостий день.

Вчора, 17 квітня, парламент Вірменії підтримав кандидатуру Саргсяна на пост прем'єра, пізніше президент країни Армен Саркісян призначив його на цю посаду.