ua en ru

Учасники конференції донорів виступили за залучення приватних інвесторів до реформ в Україні

Учасники міжнародної конференції донорів України, яка відбулася сьогодні, 8 липня 2014 р., в Брюсселі, виступили за залучення приватних інвесторів до проведення реформ в Україні.

Учасники міжнародної конференції донорів України, яка відбулася сьогодні, 8 липня 2014 р., в Брюсселі, виступили за залучення приватних інвесторів до проведення реформ в Україні. Про це йдеться у висновках за підсумками конференції, оприлюднених на сайті Європейського Союзу.

"Донори визнали важливу роль, яку приватний сектор може відігравати у процесі досягнення економічної стабілізації та переходу до інклюзивного та стійкого економічного зростання. Донори будуть вітати участь приватних інвесторів, включаючи банки, в цьому процесі, так як це може розширити можливості конференції донорів та інвесторів, яка запланована на осінь 2014 р. на основі підготовки стратегії реформ в Україні", - йдеться у висновках.

Нагадаємо, відкриваючи конференцію Гройсман повідомив, що Кабмін на наступній конференції донорів восени 2014 р. планує представити план відновлення і зростання України на 2014-2016 рр.