ua en ru

Учасники АТО вивантажили перед офісом телеканалу "1+1" у Києві вантажівку навозу

Учасники антитерористичної операції, бійці і командири добровольчих підрозділів "Луганськ-1", "Айдар", "Свята Марія" та інших вивантажили перед офісом телеканалу "1+1" у Києві вантажівку навозу.

Учасники антитерористичної операції, бійці і командири добровольчих підрозділів "Луганськ-1", "Айдар", "Свята Марія" та інших вивантажили перед офісом телеканалу "1+1" у Києві вантажівку навозу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Київської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

Таким чином, за словами Мосійчука, учасники АТО продемонстрували своє ставлення до телеканалу і його власнику, голові Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорю Коломойському.

"Який щодня у своїх ефірах займається метанням навозу в бік батальйонів, яким допомагає лідер Радикальної Партії Олег Ляшко і його побратими", - вважає Мосійчук.

"Брудний канал не гребує нічим: придумує байки про нібито вкрадені волонтерами РП автомобілях, які насправді вже 3 місяці на АТО; виривають слова інших волонтерів з контексту - і все заради чорного піару в бік ІВ і його команди. Верхом цинізму стало втручання ТСН в особисте життя Ляшко і нападки в сторону його матері. Я вже мовчу про постійне втручання журналістів у його стосунки з дружиною і переслідування їхньої дитини", - додає він.

Комбати називають свою акцію з навозом попереджувальної і погрожують більш жорсткими заходами.
Нагадаємо, раніше в Радикальній партії Олега Ляшка повідомляли про збільшення кількості випадків нападу на активістів партії.

Учасники АТО вивантажили перед офісом телеканалу "1+1" у Києві вантажівку навозу