ua en ru

Вбивство Вороненкова: правоохоронці розшукують другого підозрюваного

Вбивство Вороненкова: правоохоронці розшукують другого підозрюваного Фото: Антон Геращенко прокоментував вбивство Вороненкова

Вбивство Вороненкова відбулося сьогодні в центрі Києва

Правоохоронці розшукують другого підозрюваного в причетності до вбивства Дениса Вороненкова, екс-депутата Державної думи Російської Федерації. Про це заявив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі "112 Україна".

"Зараз проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів для того, щоб затримати другу людину, яка брала участь в організації цього вбивства. Вся інформація з цього питання є таємницею слідства і якщо ми зараз будемо розповідати в прямому ефірі, то кілер або покінчить з собою, або його хтось закінчить", - сказав він.

Відзначимо, спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко, раніше заявляв, що у кілера, який скоїв вбивство Вороненкова, могли бути спільники.

Нагадаємо, раніше радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк висловив думку, що команду на організацію і здійснення вбивства Вороненкова давав особисто президент Росії Володимир Путін.