ua en ru

Вбивство Вороненкова: Нацгвардія підтвердила факт служби кіллера у лавах НГУ

Вбивство Вороненкова: Нацгвардія підтвердила факт служби кіллера у лавах НГУ Фото: НГУ підтвердила факт служби винного у вбивстві Вороненкова

Вбивцю екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова звільнили з НГУ в 2016 році

Національна гвардія України підтвердила справжність посвідчення учасника бойових дій Павла Паршова, який причетний до вбивства екс-депутата Державної думи Російської Федерації Дениса Вороненкова. Про це повідомили в прес-службі НГУ.

"У громадянина Павла Паршова, який причетний до вбивства екс-депутата Державної думи Російської Федерації Дениса Вороненкова, було знайдено посвідчення учасника бойових дій, видане в 2016 році Національною гвардією України", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією Нацгвардії, до лав НГУ Пашов був потрапив 25 серпня 2015 року. На той момент командиром батальйону "Донбас" був підполковник Анатолій Виногродський.

Вбивця Вороненкова був звільнений з Нацгвардії в 2016 році за невиконання умов контракту. За інформацією щодо знаходження Паршова у розшуку проводиться службова перевірка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилося відео моменту вбивства Дениса Вороненкова, екс-депутата Державної думи Російської Федерації. Відповідне відео надали РБК-Україна джерела в слідчих органах.