ua en ru

Вбивство поліцейського в Дніпрі здійснив екс-боєць батальйону "Торнадо"

Вбивство поліцейського в Дніпрі здійснив екс-боєць батальйону "Торнадо" Фото: місце вбивства поліцейського в Дніпрі

Розшук колишнього бійця "Торнадо" триває більше року

Вбивство поліцейського в Дніпрі 25 вересня 2016 року здійснив екс-боєць батальйону патрульної служби "Торнадо". Це випливає з повідомлення Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, в МВС підтвердили, що підозрюваного звуть Олександр Пугачов.

"Розшук цього злочинця триває вже більше року. З моменту початку АТО він переїхав з окупованих територій на мирні землі. Зараз для його пошуку ми задіяли управління поліції в п'яти областях", - повідомив перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян.

Також повідомляється, що підозрюваний народився Тамбовської області Російської Федерації і проживав у Торезі Донецької області. Пугачову інкримінували викрадення, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та створення злочинної організації. У той же час ЗМІ поширюють інформацію про те, що Пугачов служив у батальйоні патрульної служби "Торнадо".

Вбивство поліцейського в Дніпрі здійснив екс-боєць батальйону "Торнадо"Вбивство поліцейського в Дніпрі здійснив екс-боєць батальйону "Торнадо"

Фото: стрілянину в Дніпрі влаштував екс-боєць "Тоорнадо"

Зазначимо, цю інформацію підтвердив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Колишній член роти "Торнадо" за позивним "Гаммі", права рука Оніщенка-Абальмаза, перебуваючи у розшуку вбив одного і пор...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 25 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стрілянину в Дніпрі влаштував підозрюваний в інших тяжких злочинах.