ua en ru

Вбивство Окуєвої: у поліції ще не отримали висновок експертизи про знайдений автомат

Вбивство Окуєвої: у поліції ще не отримали висновок експертизи про знайдений автомат Фото: портрет загиблої Окуєвої (УНІАН)

Раніше Антон Геращенко заявив, що на зброї знайшли сліди ДНК вбивці

У поліції ще не отримали висновок експертизи про знайдений на місці вбивства ветерана АТО Аміни Окуєвої автомат. Про це повідомив РБК-Україна керівник прес-служби Нацполіції в Київській області Микола Жукович.

"Під час проведення розшукових робіт та під час відпрацювання була знайдена зброя - автомат. Про те, що там немає слідів, - інформація ще не отримана. Ми вилучили матеріали та предмети з місця злочину й відправили на експертизу. Заключення про те, що саме з цього автомату стріляли, ще немає", - сказав Жукович.

Нагадаємо, 7 листопада член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що правоохоронці знайшли автомат, з якого розстріляли машину Окуєвої та її чоловіка, також ветерана АТО Адама Осмаєва. Він заявив, що на зброї знайшли сліди ДНК вбивці. За словам народного депутата, усього в групі, яка займалася ліквідацією Окуєвої й Осмаєва, могло бути до чотирьох чоловік.