ua en ru

Представникам потерпілої у справі Ноздровської не дають доступу до матеріалів справи

Представникам потерпілої у справі Ноздровської не дають доступу до матеріалів справи Фото: захист Ноздровської не допускають до матеріалів справи (скріншот відео OBOZtv)

Захист заявляє про невідповідність показань підозрюваного з матеріалами справи, які були йому доступні

Представникам потерпілої у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської не надають доступу до матеріалів слідства. Про це сьогодні під час брифінгу заявила донька загиблої Анастасія Ноздровська, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам дали 10-15% матеріалів від загальної кількості, тому я прошу, щоб моїх представників допустили до розгляду цієї справи, допустили, щоб вони брали участь у всіх експериментах і слідчих діях", - заявила вона.

При цьому Анастасія зазначила, що вже вивчені матеріали справи не збігаються з показаннями підозрюваного у вбивстві Юрія Росошанському, тому у захисників потерпілої є сумніви в можливості розглядати нинішню версію слідства, як головну.

Нагадаємо, адвокат сім'ї Ірини Анатолій Худяков заявив, що між нею та підозрюваним були конфлікти, нерідко закінчувалися застосуванням сили.

1 січня поліція повідомила, що знайдений труп молодої жінки у Вишгородському районі Київської області. Пізніше стало відомо, що вбитий - це правозахисниця Ірина Ноздровська, яка кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинской, яку 30 вересня 2015 в селі Демидів смерть збив племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Росошанський.

8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві. Ним виявився батько підозрюваного у аварії, Юрій Росошанський. Як заявили в поліції, затриманий не розкаюється у скоєному і вважає свій вчинок правильним.