ua en ru

Вбивство в Кривому Озері: поліцейські визнали, що один із них стріляв у загиблого

Вбивство в Кривому Озері: поліцейські визнали, що один із них стріляв у загиблого Фото: вбивство в Кривому Озері

Прокуратура визнала, що співробітники поліції перевищили свої повноваження

Офіцери поліції, яких затримала прокуратура Миколаївської області дали свідчення, що один з них зробив кілька пострілів з особистої пневматичної зброї у вбитого в Кривому Озері чоловіка. Про це повідомив виданню "Преступности. Нет" джерело в ГПУ.

"У ході допиту затриманих один з них близько 4 ранку зізнався, що він зробив кілька пострілів, після чого викинув пістолет у річку", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, на даний момент ведуть переговори з морськими котиками з 73 морського центру спеціальних операцій, щоб залучити водолазів, для того, щоб знайти пістолет.

Крім того, заступник прокурора Миколаївської області Степан Божило зазначив, що на даний момент ситуація з розслідуванням вбивства в Кривому Озері трохи прояснилася.

"В деякій мірі я не хотів би про це говорити, тому що це стосується таємниці слідства, але дійсно співробітники поліції перевищили свої повноваження і діяли не тим способом, як це визначено законодавством при вирішенні таких конфліктів", - сказав він.

Як повідомляється, в прокуратурі Миколаївської області вважають, що мірою запобіжного заходу для затриманих поліцейських, які можуть бути причетні до вбивства жителя Кривого Озера, при такому суспільному резонансі має бути виключно утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тіло жертви вбивства в Кривому Озері відправлять на повторну експертизу.