ua en ru

Вбивство в Кривому Озері: ще одному підозрюваному обрано запобіжний захід

Вбивство в Кривому Озері: ще одному підозрюваному обрано запобіжний захід Фото: розслідування вбивства в Кривому Озері триває

Йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці

Ще одному підозрюваному у вбивстві в Кривому Озері (Миколаївська область) обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці. Про це повідомляє видання Новини-N.

"Інспекторові поліції Роману Богачу, підозрюваному в еревищенні службових повноважень при затриманні жителя Кривого Озера Олександра Цукермана, а саме - нанесення побоїв, в результаті чого чоловік помер, обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, Богач, який раніше проходив у справі як свідок, своєї провини не визнає.

Згідно з повідомленням, в даний час у справі про вбивство в Кривому Озері четверо підозрюваних поліцейських.

"Трьом закидають перевищення службових повноважень, ще одному, Денису Ляхвацкому - вбивство. Під вартою в даний час залишається тільки Ляхвацкий - ще двоє затриманих спочатку фігурантів вийшли із СІЗО, заплативши встановлену судом заставу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура оголосила підозру четвертому поліцейському по справі про вбивстві в Кривому Озері.