ua en ru

Вбивство директора Caparol має ознаки замовного, - Аваков

Вбивство директора Caparol має ознаки замовного, - Аваков Фото: Арсен Аваков

Вбивство було пов'язане з професійною діяльністю директора Caparol

Вбивство директора дочірнього підприємства німецької компанії Caparol в Україні має ознаки замовного. Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час візиту у Донецьку область, повідомляє Hromadske.

"Є серйозні підстави стверджувати, що це сплановане заздалегідь вбивство, де використовувалися кілька підставних автомобілів, де використовувалося рідкісне зброю "Браунінг". Перші дослідження показують, що це вбивство було пов'язане з професійною діяльністю цього директора, який мав конфлікт, що спостерігався в його родині вже кілька місяців", - сказав Аваков.

Зазначимо, 20 вересня, у с. Крушинка Васильківського району Київської області місцевий житель біля одного з дачних кооперативів знайшов труп 42-річного директора дочірнього підприємства великої німецької компанії з виробництва лакофарбової продукції. Поліція виявила в тілі три вогнепальні поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Київської області взяла на контроль розслідування вбивства директора дочірнього підприємства німецької компанії Caparol в Україні.