ua en ru

Вбивство депутата у Сєвєродонецьку: поліція назвала основні версії

Вбивство депутата у Сєвєродонецьку: поліція назвала основні версії Фото: Сергій Самарський (sed-rada.gov.ua)

Підозрюваних у вбивстві депутата у Сєвєродонецьку ще немає

У поліції назвали основні версії вбивства депутата у Сєвєродонецьку (Луганска область) Сергія Самарського, який був главою фракції "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" у місцевій міській раді. Про це повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції у Луганській області Тетяна Погукай, передає кореспондент РБК-Україна.

"Поліцейськими розглядаються версії: вбивство, пов’язане з політичною, правозахисною діяльністю та активною громадською позицією, розбійний напад, вбивство пов’язане з бізнесовою діяльністю, яка була до депутатства", - сказала вона.

За ії словами, підозрюваних ще немає. Міські органи влади мають зібратися о 14:00 годині задля обговорення та коментарів інциденту.

Крім того, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука у Facebook також назвав найбільш вірогідні версії.

"Не хочу впливати на хід слідства, але, з моєї точки зору, найбільш вірогідними версіями можуть бути дві: політична діяльність і бізнес", - написав він.

Вчора ввечері вбили відому на Луганщині дюдину - Сергія Самарського. Сергій був лідером фракції БПП "Солідарність" в міс...

Опубліковано George Tuka 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сєвєродонецьку Луганської області вбили главу фракції "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" у місцевій міській раді Сергія Самарського.