ua en ru

На вбитому в Кривому Озері чоловікові виявлені сліди від травматичної зброї, - Луценко

На вбитому в Кривому Озері чоловікові виявлені сліди від травматичної зброї, - Луценко Фото: Юрій Луценко прокоментував розслідування вбивства в Кривому Озері

Суд сьогодні обере запобіжний захід поліцейським, вбившим чоловіка у Кривому Озері

На вбитому в Кривому Озері (Миколаївська область) поліцейськими чоловікові виявлені сліди від травматичної зброї. Суд сьогодні, 25 серпня 2016 року, обере запобіжний захід трьом підозрюваним поліцейським, повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook.

"Троє поліцейських, що підозрюються в жорстокому побиттю чоловіка ще вчора затримані. Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолету. Сьогодні - суд з питання арешту", - написав Луценко.

Троє врадіївських поліцейських, що підозрюються в жорстокому побиттю чоловіка у Кривому Озері ще вчора затримані. Експер...

Опубліковано Юрієм Луценком 24 серпня 2016 р.

Як повідомило РБК-України джерело у ГПУ, травматичний пістолет, який застосували забивші до смерті чоловіка у Кривому Озері поліцейські, наразі шукають.

"Травматичний пістолет з якого стріляли по потерпілому поки не знайдений. Зараз його шукають водолази", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кривому Озері поліцейські забили до смерті чоловіка, якого приїхали затримати.