ua en ru

У Кириченка немає жодного документального підтвердження причетності Тимошенко до справи Щербаня, - Власенко

У свідка Генеральної прокуратури у справі про вбивство народного депутата України Євгена Щербаня Петра Кириченка немає жодного документального підтвердження причетності екс-прем'єр міністра України Юлії Тимошенко до його вбивства. Про це повідомила прес-служба ВО "Батьківщина" з посиланням на захисника Тимошенко Сергія Власенко.

Так, на запитання Власенка, чи є у свідка аудіо, відео, фото чи інші документальні підтвердження того, що Тимошенко начебто загрожували з Донецького регіону, він наголосив: "Ні".

Таку саму відповідь Кириченко дав на запитання про те, чи є в нього якісь докази начебто знайомства Тимошенко з Мільченком.

Відповідаючи на питання Власенка, що твердження про знайомство Тимошенко з Мільченком та Кушніром базуються лише на словах Мільченка, свідок відповів: "Мільченко говорив".

Кириченко також визнав, що в нього немає жодного документального доказу того, що Лазаренко передавав Мільченку 500 тис. дол. за убивство Щербаня.

У Кириченка також немає фото, відео, аудіо чи іншого документального підтвердження зустрічей з Тимошенко, про які свідку начебто говорив вбитий Мільченко.

Крім того, Кириченко не має документів, що гроші на його фірму "Орфін" перераховувала Тимошенко.

Читайте також: Замовниками вбивства Щербаня були Тимошенко і Лазаренко, - Кириченко