ua en ru

У Хармс поки немає доказів наявності австрійських паспортів у Азарова, Арбузова та Клюєва, - прес-секретар євродепутата

Лідер фракції "Зелених"/"Європейського вільного альянсу" в Європарламенті Ребекка Хармс заявляє, що поки не має в своєму розпорядженні докази наявності паспортів громадян Австрії у екс-прем'єра Миколи Азарова, в.о. прем'єра Сергія Арбузова та голови Адміністрації Президента Андрія Клюєва.

Лідер фракції "Зелених"/"Європейського вільного альянсу" в Європарламенті Ребекка Хармс (на фото) заявляє, що поки не має в своєму розпорядженні докази наявності паспортів громадян Австрії у екс-прем'єра Миколи Азарова, в.о. прем'єра Сергія Арбузова та голови Адміністрації Президента Андрія Клюєва. Про це РБК-Україна повідомила керівник прес-служби Хармс Рут Райхштейн.

"Інформація з приводу австрійських паспортів не зовсім правильно інтерпретована. Ребекка тільки сказала, що можливо, що у цих осіб вже є австрійські паспорти. Але немає жодних доказів на даний момент", - повідомила Райхштейн.

За її словами, Хармс має намір зробити офіційний запит австрійським властям, щоб з'ясувати інформацію про наявність паспортів у зазначених вище осіб.

Нагадаємо, Азаров, Арбузов і Клюєв заперечують наявність у них яких-небудь паспортів, крім українських.

Відзначимо, раніше сьогодні українські ЗМІ навели слова співголови групи "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" в Європарламенті Ребекки Хармс, яка заявила, що Азаров, а також в.о. прем'єр-міністра України Сергій Арбузов та голова Адміністрації Президента України Андрій Клюєв мають австрійські паспорти і можуть вільно пересуватися по Євросоюзу.