ua en ru

Більше тисячі клієнтів "Чернівцігаз Збуту" запаслись газом за літніми цінами

Більше тисячі клієнтів "Чернівцігаз Збуту" запаслись газом за літніми цінами Газова труба (kmu.gov.ua)

Півтора місяці компанія "Чернівцігаз Збут" проводила акцію "Твоя енергонезалежність". Споживачі мали нагоду придбати газ за літніми цінами на зиму та убезпечити себе від традиційного зростання тарифів в опалювальний сезон.

Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Чернівцігаз Збут".

"Пропозиція була доступна в три етапи – хто найшвидше зорієнтувався, той встиг купити газ за ціною 4,49 грн за кубометр в період з 16 по 31 серпня. У вересні акційна ціна була 5 грн за кубометр в першій половині місяця і 5,49 грн – в другій. Загалом трохи більше аніж тисяча буковинців скористались акцією, купивши 1 млн 246 тис. кубометрів газу. Що ж очікує далі учасників акції – з 1 жовтня вони почали споживати свій "газовий запас". Поки акційний газ не буде використано, клієнт буде сплачувати лише один рахунок – за доставку газу. Якщо по акції були передплачені обсяги газу по різній ціні, то порядок їх споживання відповідатиме порядку замовлення і оплати", - йдеться у повідомленні.

В компанії звернули увагу, що умови використання акції "Твоя енергонезалежність" цього року значно спрощені – жодних заявок на використання акційного газу подавати вже не треба. Слідкувати за використанням свого "газового запасу" клієнт може в рахунку, який постачальник надсилатиме щомісяця.

"Тож тепер учасники акції, які вірно розрахували своє споживання газу взимку та замовили відповідний обсяг, можуть не думати про газ до кінця опалювального сезону", - йдеться у повідомленні.