ua en ru

Тимчук: серед бойовиків поширюються чутки про збройний конфлікт між ЗСУ та Нацгвардією

Тимчук: серед бойовиків поширюються чутки про збройний конфлікт між ЗСУ та Нацгвардією Фото: Дмитро Тимчук

"Розвідка ДНР" поширює чутки, що скоро "ВСУ перейдуть на бік бойовиків"

Серед бойовиків поширюються чутки про збройний конфлікт між Збройними силами України (ЗСУ) та Національною гвардією України в районі Авдіївки. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

"На тлі відсутності військових успіхів бандформувань ДНР в районі Авдіївки, з подачі керівництва НЗФ серед бойовиків поширюються чутки про конфлікти із застосуванням зброї між підрозділами ЗСУ та Національної гвардії України, що нібито мають місце, на даній ділянці фронту", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, дані чутки поширюються з посиланням на розвіддані "військової розвідки ДНР" у тому контексті, що військовослужбовці ЗСУ виступають проти гвардійців ("карателів").

"Нібито під час останнього інциденту українські десантники "знищили" 15 національних гвардійців. Бойовикам вселяється думка, що скоро "ВСУ перейдуть на бік ополченців", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР вважають, що "американські інструктори" допомагають силам АТО на Донбасі.