ua en ru

Тимчук: сепаратисти готують створення "Одеської народної республіки"

Тимчук: сепаратисти готують створення "Одеської народної республіки" Фото: Дмитро Тимчук

Також розглядається варіант надання "особливого статусу Одеській області"

Сепаратисти планую активізувати пропагандистські акції на території України, метою яких є створення "Одеської народної республіки". Про це повідомив в Facebook лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Зокрема, повідомляється, що в кінці лютого в Луганську за ініціативою т. зв. "Комітету порятунку Одеси" (контролюється т. зв. "Комітетом порятунку України", очолюваний М.Азаровим) заплановано проведення "конференції", у ході якої передбачається обговорити питання про об'єднання груп колишніх жителів Одеси, які в даний час ховаються від українських правоохоронних органів на території РФ або на території окупованих районів Донбасу.

"Під час "конференції" буде розглянуто питання вироблення стратегії і координації "опору українській владі". Зокрема, планується активізувати пропагандистські акції на території, підконтрольній Україні, і спрямовані на створення (програма-максимум) "Одеської народної республіки" або ж (програма-мінімум) на надання "особливого статусу Одеській області", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В зоне АТО на Донбассе наблюдается очередной виток эскалации ...

Опубликовано Дмитрием Тымчуком 15 февраля 2016 г.

Нагадаємо, українська розвідка повідомляє про причетність ФСБ до мародерства на Донбасі.