ua en ru

Тимчук розповів про підготовку бойовиків до "наступу" сил АТО на Донбасі

Тимчук розповів про підготовку бойовиків до "наступу" сил АТО на Донбасі Фото: Дмитро Тимчук (nfront.org.ua)

Бойовики впевнені, що сили АТО готують "наступ" на Стаханов

Командування бойовиків на Донбасі впевнене, що сили антитерористичної операції на Донбасі нібито будуть наступати на окуповану Кадіївку (Стаханов) Луганської області. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Тимчук зазначив, що командування бойовиків готується до "лобового наступу" сил АТО на Кадіївку через Первомайськ, Ірміно та Голубовку (Кіровськ). У зв'язку з цим противник почав мінувати ділянки між населеними пунктами Молодіжне та Березівське на лінії розмежування.

"Фіксуються відразу кілька груп саперів, які встановлюють мінно-вибухові загородження, а також приховано мінують ділянки, прилеглі до комунікацій (до автомобільних і залізничних, що проходять на даній ділянці)", - зазначив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» На протяжении суток фиксировались следующие перемещения сил и ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 14 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські олігархи зацікавилися великими підприємствами в окремих районах Донецької і Луганської областей.