ua en ru

Російські олігархи зацікавилися підприємствами в ОРДЛО, - Тимчук

Російські олігархи зацікавилися підприємствами в ОРДЛО, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (nfront.org.ua868.jpg)

За даними Тимчука, Алішер Усманов проявляє інтерес до меткомбінату в Алчевську

Російські олігархи зацікавилися можливістю встановити контроль над великими підприємствами на окупованому Донбасі. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За даними Тимчука, ватажкам ДНР не вдається відновити роботу підприємств після "націоналізації". У той же час окремі шахти домовляються з російськими контрагентами щодо постачання вугілля вантажним автотранспортом.

"Також ряд російських олігархів зацікавився можливістю отримати контроль над великими підприємствами в ОРДЛО при мінімальних фінансових витратах", - зазначив він.

За його словами, російський олігарх Алішер Усманов проявляє інтерес до встановлення контролю над Алчевським металургійним комбінатом, який перейшов під управління компанії "Внешторгсервис", пов'язаної з бізнесменом Сергієм Курченком.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» На протяжении суток фиксировались следующие перемещения сил и ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 14 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше США назвали гуманітарну ситуацію на Донбасі найгіршою за три роки. У зв'язку з цим Держдеп закликав Росію зробити кроки для вирішення гуманітарної кризи шляхом виведення своїх сил та згоди на миротворчу місію ООН.