ua en ru

Тимчук: ДНР почали широкомасштабні пошуки "шпигунів" СБУ

Тимчук: ДНР почали широкомасштабні пошуки "шпигунів" СБУ Фото: керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук

За словами Тымчука, особливу увагу "спецслужбам" ДНР рекомендується приділити керуючим органам ЖКГ

В так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) розпочато широкомасштабну полювання за "українськими шпигунами і диверсантами з ССО та СБУ". Про це повідомив керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

За його словами, за оперативними даними "МГБ ДНР", в окупованих Донецьку та Горлівці діє потужна українська диверсійно-розвідувальна мережа, у зв'язку з чим керівництвом "держбезпеки" бойовиків поставлено завдання підпорядкованим структурним підрозділам терміново розробити і реалізувати "план заходів щодо виявлення і нейтралізації" українських диверсантів


"Особливу увагу рекомендується приділити керуючим органам ЖКГ, в яких нібито засіли "шпигуни", а також провести масові перевірки житлового фонду та підприємств на предмет організації схованок зі зброєю та вибуховими пристроями", - зазначає керівник ІС.

Також Тимчук повідомив, що у середовищі рядових співробітників "МГБ ДНР" з числа місцевих жителів ходять чутки, що таким чином керівництво "ДНР" і російські "куратори" підшукують об'єкти для подальшої "експропріації".

Нагадаємо, раніше Дмитро Тимчук повідомляв, що в "поліцію" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) почалася "чистка рядів".