ua en ru

Тягнибок приєднався до зустрічі Пшонки з Яценюком

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок приєднався до зустрічі генерального прокурора Віктора Пшонки з лідером парламентської фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком.

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок приєднався до зустрічі генерального прокурора Віктора Пшонки з лідером парламентської фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури.

Зазначимо, що Пшонка та Яценюк почали зустріч в Генпрокуратурі близько 16:20.

Раніше Яценюк заявляв, що до викрадення активіста Ігоря Луценка причетна СБУ і він особисто буде вимагати від генпрокурора повідомити, де і коли, кого і на яких підставах затримали".

Нагадаємо, сьогодні вранці представниця міжнародної організації "Репортери без кордонів" в Україні, виконавчий директор Інституту масової інформації Оксана Романюк заявила, що невідомі викрали з лікарні у Києві активіста Евромайдана Ігоря Луценка.

За її словами, близько п'яти невідомих осіб в чорних пальтах і чорних шапках увірвалися в приміщення Олександрівської лікарні, куди Ігор поїхав відвозити пораненого колегу, схопили обох і відвезли в невідомому напрямку.