ua en ru

Тягнибок на допиті не відповів ні на одне питання по суті, - МВС

Тягнибок на допиті не відповів ні на одне питання по суті, - МВС Фото: Олег Тягнибок

Шкіряк розповів подробиці про допит Тягнибока

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок сьогодні, 8 вересня, на допиті в міліції не відповів ні на одне питання слідчих по суті. Про це радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк написав на своїй сторінці в Facebook.

"Під час допиту в ГСУ МВС України щодо кривавих подій під ВР 31 серпня, Олег Тягнибок, який в присутності свого адвоката, не відповів на жодне із запитань слідчого по суті, посилаючись на ст. 63 Конституції України. Безперечно, це його невід'ємне право як громадянина України", - повідомив Шкіряк.

Радник глави МВС підтвердив, що 14 вересня Тягнибок повторно викликано на допит у якості свідка.

Під час допиту в ГСУ МВС Украіни стосовно кривавих подій під ВР 31 серпня, Олег Тягнибок, у присутності свого адвоката, ...

Posted by Зорян Шкиряк on 8 сентября 2015 г.

Зазначимо, сьогодні перед початком допиту лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що подає позов до суду на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо захисту честі, гідності та ділової репутації. Головний "свободівець" незадоволений, що міністр звинуватив його в тому, що сталося під Верховною Радою 31 серпня, не дочекавшись висновку слідства та рішення суду. У відповідь Аваков пообіцяв подати зустрічний позов на Тягнибока.

Нагадаємо, 31 серпня після прийняття Радою змін до Конституції щодо децентралізації в першому читанні під будівлею парламенту почалися сутички між правоохоронцями та мітингувальниками, які виступають проти змін. Один з мітингувальників кинув у правоохоронців гранату. У результаті поранень, отриманих під Радою, померло 3 нацгвардейца, ще близько 150 осіб були поранені.