ua en ru

Twitter рекомендував змінити паролі користувачам

Twitter рекомендував змінити паролі користувачам Фото: Twitter

Twitter порадив змінити паролі через помилку в системі безпеки

У компанії Twitter рекомендували користувачам змінити паролі через помилку в системі безпеки. Про це йдеться в повідомленні в офіційному блозі Twitter.

Разом з тим, в компанії заявили, що витоку даних через помилки не було.

"Коли ви встановлюєте пароль для свого облікового запису в Twitter, ми використовуємо технології, які маскують його так, щоб ніхто в компанії не міг його бачити. Нещодавно ми виявили помилку, через яку паролі зберігалися незамаскованими у внутрішньому журналі. Ми виправили помилку, і наше розслідування показує, що немає ніяких ознак проникнення або неправомірного використання", - йдеться в заяві.

Повідомляється, що в цілях обережності компанія просить розглянути можливість зміни пароля на всіх сервісах, де використовувався цей пароль.

"Ми дуже шкодуємо, що це сталося. Ми знаємо і цінуємо довіру, яку ви вкладаєте в нас, і кожен день намагаєтеся завоювати цю довіру", - додали у заяві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сервіс мікроблогів Twitter вперше у своїй 12-річній історії отримав чистий прибуток - 91 млн доларів проти збитку в 167 млн роком раніше.