ua en ru

Twitter перша, Odnoklassniki.ru п'ята за популярністю соцмережа у зірок шоу-бізнесу України

Знаменитості вже давно зрозуміли одну просту істину - соціальні мережі є одним з найбільш дешевих і легких методів рекламування імені та інформування про вихід нового альбому або кліпу. Зірки тут можуть розповісти про свої враження про гастролі, про відпочинок на Кіпрі, в Туреччині, Єгипті, Італії, про покупку новенького автомобіля, нерухомості або просто поспілкуватися... Тим більше що кожна новина або фото буде розбиратися інформаційними агентствами і ЗМІ - відмінний PR.

Так яка ж з популярних соціальних мереж користується найбільшим попитом у зірок шоу-бізнесу України, кому і яку кількість "друзів" вона приносить? - з'ясовували аналітики розділу "Новини шоу-бізнесу" та "Новини соціальних мереж" журналу "Біржовий лідер".

Рейтинг "Біржового лідера" популярності зірок шоу-бізнесу України в соцмережах

Рейтинг "Біржового лідера" популярності соціальних мереж у зірок шоу-бізнесу України складено на підставі додавання кількості "друзів" у п'яти найбільш популярних соціальних мережах України - Однокласники.ру, ВКонтакте, Facebook, Twitter і Мій Мир@mail.ru:

Найпопулярнішою в соціальних мережах стала популярна в Росії, Україні та інших країнах СНД співачка Віра Брежнєва. Вона має свої сторінки в таких мережах - Facebook, ВКонтакте, Twitter, Мій Мир@mail.ru присутність в яких дало їй більше 1.12 мільйона "друзів", а саме:
- Твіттер - 1 172 355 передплатників;
- ВКонтакте - 11 762 передплатників;
- Фейсбуці - 18 542 передплатників;
- Мій Світ - всього 5 469 передплатників.

На другій позиції популярності в соцмережах виявилася популярна українська співачка, актриса, учасниця дуету "Потап і Настя" Анастасія Каменських. Вона має більш 692 тисяч фанатів, при цьому найбільший потік принесла мережа мікроблогів Twitter - 667.6 шанувальників.

Завершує трійку найпопулярніших зірок України в соцмережах співачка Йолка, яка змогла набрати понад 347 тисяч поціновувачів таланту, більшість з яких в Твіттері - 262 346 шанувальників.

За трійкою лідерів Топ "Біржового лідера" популярності зірок шоу-бізнесу України в соціальних мережах слідують:
- Анна Седакова
- Надія Мейхер
- Макс Барських
- Ані Лорак
- Стас Шурінс
- Тіна Кароль
- Олексій Потапенко.