ua en ru

Туреччина - Україна: онлайн-трансляція

Туреччина - Україна: онлайн-трансляція Фото: Туреччина - Україна онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Туреччина - Україна. Онлайн-трансляція матчу Туреччина - Україна розпочнеться РБК-Україна у 21:15, а дивитися футбол онлайн можна на телеканалі "Футбол".

Збірна України зіграє свій другий матч кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року.

6 жовтня, 21:45
Конья, "Бююкшехир Стады"

Туреччина - Україна-2:2
Гол: Туфан, 45+1, Чолханоглу, 81 - Ярмоленко, 24 (пен), Кравець, 27

Збірна Туреччини: Волкан Бабаджан, Еркін, Топрак, Балта, Эзбайраклы, Туфан, Топал, Мор, Чалханоглу, Тосун, Унал
Збірна України: Пятов, Бутко, Кучер, Ордець, Соболь, Степаненко, Коваленко, Зінченко, Ярмоленко, Коноплянка, Кравець

Після паузи в місяць українська збірна знову зібралася, щоб продовжити свої виступи у відбірній групі Сьогоднішніми нашими суперниками буде збірна Туреччини, яка завжди була багата яскравими футболістами.

Правда, варто відзначити, що нинішнє покоління збірної Туреччини назвати мошным складно. Кращий турецький футболіст Арда Туран нехай і є гравцем "Барселони", в основно виходить на поле з лави запасних. А це для футболіста такого рівня сильно позначається на ігрових кондиціях. Тим більше, що проти України туркам доведеться грати без свого лідера.

У збірної України також є свої проблеми. Ракицький отримав пошкодження, замість якого довелося довызывать в збірну Кривцова. У грі проти "Зірки" отримав пошкодження кращий гравець "Динамо" вересня Циганков. Але у Шевченка є розуміння, за рахунок чого турків можна обігравати.

Туреччина - Україна: онлайн-трансляція

Фото: Євген Коноплянка

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка:

"Не бачу сенсу думати про окулярах, коли виходиш на поле. На кожну гру треба виходити з метою перемогти. Інших цілей немає. Якщо ж говорити конкретно про завтрашній матч, то для нас важливо психологічно підготуватися до цієї гри, оскільки у турків дуже сильний «12-й гравець»."