ua en ru

Туреччина - Хорватія: Хорвати на класі перемагають

Туреччина - Хорватія: Хорвати на класі перемагають Фото: Туреччина - Хорватія

Євро-2016 набирає обертів

У Парижі відбувся матч Євро-2016 між збірними Туреччини та Хорватії.

Туреччина - Хорватія 0-1
Гол:
Модрич, 42
Туреччина: Бабачан - Генул, Топал, Балта, Еркін - Туфан (Эзьякул, 46), Інан, Озьякуп - Чалханоглу, Тосун (Мор, 69), Туран (Йилмаз, 65)
Хорватія: Субашич - Срна, Чорлука, Виду, Стрініч - Модріч, Бадель - Брозович, Ракітіч (Шильденфельд, 89), Перішич (Крамарич, 86) - Манджукіч (Пьяца, 90)

Маючи в складі більш класних гравців, Хорватія з самого початку поєдинку диктувала умови супернику. Але при цьому, якість футболу у виконанні гравців обох команд, було неймовірно низькими. Все це завершилося в кінцівці першого тайму, коли хорвати відкрили рахунок.

Після подачі кутового м'яч відлетів до Модрічу, який ударом зльоту з-за штрафного майданчика увігнав м'яч у ворота. Туркам просто не вистачило часу, щоб відійти від голу.

А на початку другого тайму Хорватія трохи не забила другий. Ракітіча збили у півкола, до м'яча підійшов Срна і класно пробив - м'яч від поперечини вилетів за поле.

У підсумку, туркам елементарно не вистачило вміння і майстерності, щоб створити щось серйозне біля чужих воріт. А хорвати, ще раз перевіривши на міцність поперечину, довели матч до перемоги.