ua en ru

У Туреччині затримали другого підозрюваного у вбивстві посла РФ Карлова

У Туреччині затримали другого підозрюваного у вбивстві посла РФ Карлова Фото: посол Андрій Карлов (flickr.com/euronews)

Затримання колишнього співробітника Управління інформаційно-комунікаційних технологій Туреччини

В Туреччині в рамках розслідування вбивства колишнього посла Росії Андрія Карлова виданий ордер на арешт ще одного підозрюваного. Про це повідомляє "Агентство Анадолу" з посиланням на Управління поліції Анкари.

Повідомляється, що в Управлінні поліції Анкари розповіли про затримання колишнього співробітника Управління інформаційно-комунікаційних технологій Туреччини.

Так, рішенням суду Анкари заарештований громадянин Туреччини з ініціалами Г. К. Зазначено, що йому висунули звинувачення у співучасті в організації умисного вбивства".

Нагадаємо, раніше в Туреччині сили безпеки затримали чоловіка, який міг зіграти ключову роль в підготовці вбивства російського посла в Туреччині Андрія Карлова. У публікації не розкривається ім'я затриманого, вказані лише його ініціали - В. К. А. Згідно з інформацією видання, підозрюваний був затриманий повторно. Перший раз його затримали за підозрою в причетності до терористичної угруповання FETО.

Як відомо, Карлів був убитий 19 грудня 2016 року на церемонії відкриття фотовиставки в Центрі сучасного мистецтва в Анкарі.