ua en ru

У Туреччині стався вибух, є жертви

У Туреччині стався вибух, є жертви Фото: вибух (pixabay.com/MarkusVogt)

У Туреччині підірвався автомобіль з військовими

В Туреччині підірвався автомобіль з військовими, є поранені і загиблі. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію місцевого губернатора провінції.

"Бомба, закладена курдськими бойовиками, підірвала військову машину, вбивши чотирьох солдатів і поранивши ще чотирьох людей, коли вони їхали на південному сході Туреччини поблизу кордону з Іраном в середу вранці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в районі нападу, здійсненого поблизу провінції Хаккарі, знаходилися бойовики "Робочої партії Курдистану.

Так, джерела в службі безпеки повідомили, що на місце вибуху було надіслано велику кількість бронетехніки. Губернатор заявив, що постраждалих госпіталізували в найближчу лікарню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в турецькій провінції Ізмір в районі Буджа на шосе Айдин в результаті вибуху біля тюремного автобуса постраждали десять чоловік.

Наголошується, спрацював вибуховий пристрій, коли автобус проїжджав повз сміттєвого контейнера. В результаті вибуху поранення отримали десять людина, у тому числі водій і конвоїр.