ua en ru

У Туреччині перекинувся автобус із туристами, є загиблі і поранені

У Туреччині перекинувся автобус із туристами, є загиблі і поранені Фото: наслідки ДТП в Антальї (скріншот із відео Hurriyet)

Унаслідок ДТП загинуло троє громадян Німеччини

Сьогодні, 7 жовтня 2017 року, біля міста Анталья в Туреччині перекинувся автобус з іноземними туристами, в результаті чого загинули троє громадян Німеччини. Про це повідомляє місцеве видання Hürriyet.

Зазначено, що, крім трьох загиблих, ще 11 осіб отримали поранення в цій дорожньо-транспортній пригоді. Один із них перебуває у лікарні у важкому стані. При цьому наголошено, що серед поранених опинилася й дитина віком в 1 рік.

Як повідомляється, всі постраждалі вже доставлені до лікарень.

Згідно з повідомленнями, мікроавтобус врізався в дерево і перекинувся. Водій був затриманий. У поліції підкреслили, що автобус знаходився в хорошому стані. Тільки одна з пасажирів - німецька туристка - пережила аварію без істотних травм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Туреччині підірвався автомобіль із військовими, є поранені і загиблі. Зокрема зазначалося, що бомба, закладена курдськими бойовиками, підірвала військову машину, вбивши чотирьох солдатів і поранивши ще чотирьох людей, коли вони їхали на південному сході Туреччини поблизу кордону з Іраном вранці 4 жовтня 2017 року.