ua en ru

У Туреччині невідомий захопив заручників у будівлі суду, є вбитий і поранений

У Туреччині невідомий захопив заручників у будівлі суду, є вбитий і поранений Фото: поліція Туреччини (flickr.com/arwcheek)

На місці інциденту поліція Туреччини проводить спецоперацію

В Туреччині невідомий захопив заручників у будівлі суду, є вбитий і поранений. Про це повідомляє місцеве видання Hurriyet.

"В Гемлику в районі провінції Бурса, нападником, якого поки не вдалося ідентифікувати, був убитий один поліцейський і поранений адвокат Озгюр Аксой", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, невідомий також захопив заручника в будівлі суду. Відзначається, що після інциденту велика кількість поліцейських команд і спеціальна оперативна група з Бурси були відправлені в Гемлик для проведення спецоперації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що курдські бойовики вбили солдата, сільську охорону і трьох робітників в результаті нападів в трьох окремих провінціях на південному сході Туреччини.

Повідомляється, що, за даними турецьких сил безпеки, минулого тижня турецька армія вбила 55 бойовиків РПК на сході Туреччини. Ще 11 бойовиків здалися, а четверо були захоплені живими.