ua en ru

Туроператори і лікарі обговорять в Ялті ефективні технології санаторно-курортного лікування

В ході інформаційної школи-семінару "Ефективні технології санаторно-курортного лікування", яка пройде в Ялті з 31 березня по 2 квітня на курорті Palmira Palace, туроператори і фахівці СНД в області курортології обговорять ефективні технології санаторно-курортного лікування.

У програмі семінару будуть розглянуті питання, пов'язані з результативним лікуванням на курорті: головні тенденції розвитку сучасної курортної терапії, її лікувально-оздоровчі інноваційні технології, основні принципи маркетингу в системі санаторно-курортної допомоги та багато іншого.

Спікерами семінару будуть академік Російської академії природничих наук, професор Геннадій Пономаренко (Військово-медична академія ім. С.М.Кірова, Санкт-Петербург) і академік Кримської академії наук, професор Володимир Єжов (Кримський державний медичний університет імені С.І. Георгієвського, Сімферополь).

За словами Володимира Єжова подібні семінари необхідні в першу чергу для того щоб не тільки до лікарів, що працюють на курорті, а й до туриста дійшла правильна та достовірна інформація щодо курортного лікування в Криму.

"До мене часто звертаються туроператори, що працюють у сфері лікувально-оздоровчого туризму, і задають чисто медичні питання. І от саме на подібних семінарах лікарі і туроператори, в режимі живого діалогу, зможуть з'ясувати всі нюанси санаторно-курортного лікування в кожному з регіонів Криму . А це в свою чергу дозволить дати повну і достовірну інформацію людині, яка бажає приїхати до Криму на лікування ", - говорить Володимир Єжов.

Директор по маркетингу курорту Palmira Palace Олег Фесенко вважає, що на сьогоднішній день туроператори і лікарі повинні об'єднати зусилля для якісного просування Криму, як місця, куди варто їхати відновлювати здоров'я.

"Туроператори повинні працювати в тісній зв'язці з лікарями. Адже їх клієнти, в тому числі, люди, які виписуються з лікарень. Кожному туроператору потрібно знайти свого лікаря-консультанта, який зможе правильно розставити акценти в лікуванні того чи іншого захворювання", - вважає Олег Фесенко.