ua en ru

Турецька компанія виграла тендер на 228 млн гривень на ремонт траси у Львівській області

Турецька компанія виграла тендер на 228 млн гривень на ремонт траси у Львівській області Фото: ремонт дороги

Підрядник забезпечить гарантію на асфальт на 3 роки

Турецька компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл" виграла тендер на ремонт траси у Львівській області на 228 млн гривень. Про це повідомляє видання "Наші гроші", з посиланням на систему Prozorro.

"Служба автомобільних доріг у Львівській області 22 травня за результатами тендеру замовила ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на поточний середній ремонт автодороги державного значення Т-18-06 Рівне - Млинів - Берестечко - Буськ - Перемишляни за 228 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, до кінця року трасу повинні відремонтувати на ділянці км 121 + 400 - км 153 + 169 довжиною 32 км. У результаті середня вартість ремонту становить 7,18 млн гривень за кілометр. Гарантійний термін на основу дорожнього одягу становить вісім років, а на асфальтобетонне покриття - три роки.

Так, на заробітну плату піде 1,49 млн гривень. Тобто 0,5% від загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 0,2% - 378 тис. грн. Ціна угоди на 0,05% нижче очікуваної вартості закупівлі у 228,1 млн гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян заявив про плани відомства щодо будівництва бетонних доріг у Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях.