ua en ru

Турецька газета включила Трампа в "список терористів"

Турецька газета включила Трампа в "список терористів" Фото: Дональд Трамп (YouTube screenshot)

Американського президента включили у відповідь на ордер про арешт охоронців Ердогана

Провладна щоденна турецька газета Yenisöz включила президента США Дональда Трампа, Римського папу Франциска і державного секретаря США Рекса Тіллерсона "список терористів". Про це повідомляє Turkish Minute.

Повідомляється, що таке рішення газета прийняла у відповідь на ордер про арешт охоронців президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, який видав Вашингтон.

На вихідних газета опублікувала статтю під назвою "Ці терористи знаходяться в розшуку", в якій Трамп, Франциск, Тіллерсон, а також Фетхуллах Гюлен, міністр оборони США Джеймс Мэттис, директор ЦРУ Майкл Помпео, глава поліції Вашингтона Пітер Ньюам і мер Вашингтона Мюріель Боузер названі терористами і звинувачено у підтримці терористичних організацій

Турецька газета звинувачує Трампа у співпраці з терористичними організаціями "Робоча партія Курдистану" і "Ісламська держава", і у вбивстві цивільних осіб

Нагадаємо, Білий дім планує попрацювати з республіканцями в Палаті представників над тим, щоб законопроект про нові санкції проти Росії були внесені лояльні адміністрації Дональда Трампа поправки.