ua en ru

Турецька армія знищила 55 бойовиків ІДІЛ на півночі Сирії

Турецька армія знищила 55 бойовиків ІДІЛ на півночі Сирії Фото: турецька армія знищила 55 бойовиків ІДІл на півночі Сирії

Крім того, обстріли зруйнували три ракетні установки і три транспортні засоби

В результаті обстрілу збройними силами Туреччини позицій бойовиків терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ) на півночі сирійського Алеппо було знищено 55 терористів. Про це повідомили військові джерела, передає Reuters.

Згідно з інформацією військових джерел, обстріли було скоєно в помсту за тижні ракетного обстрілу кордону турецького міста.


Під артилерійський обстріл потрапили сирійські райони Сура і Тал аль-Хішн, а також Барагідах і Кушакджих. В результаті, на додаток до вбивств бойовиків, було знищено три ракетні установки і три транспортних засоби.

Нагадаємо, в останні тижні кордон турецького міста Кіліс, який знаходиться на межі з територією Сирії, контрольованої ІДІЛ , неодноразово піддавався ракетним ударам.

Турецькі військові, як правило, відповідають артилерійським обстрілом півночі Сирії, але чиновники заявляють, що важко потрапити по рухомим цілям ІДІЛ з гаубиць (тип артилерійської зброї - ред.). Тому турецький уряд просить додаткової допомоги від західних союзників для захисту свого кордону.

Раніше повідомлялося, що в Сирії повстанці зайняли стратегічно важливе місто під Алеппо.