ua en ru

Турчинов заявив про необхідність посилити роботу військових для виявлення російської агентури

Турчинов заявив про необхідність посилити роботу військових для виявлення російської агентури Фото: Олександр Турчинов (РБК-Україна)

Турчинов наголосив, що Україна не може зупиняти боротьбу за звільнення українців

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов заявив про необхідність посилити роботу військових для виявлення російської агентури. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Так, Турчинов наголосив, що Україна не може зупиняти боротьбу за звільнення українців, незаконно знаходиться за ґратами в РФ.

"Не вистачає аргументів, щоб примусити РФ звільнити захоплених заручників? Необхідно їх знаходити, посиливши зусилля контррозвідки та військових, у виявленні російської агентури, військових злочинців та колаборантів, яких можна обміняти на наших патріотів", - заявив він.

Сьогодні у українського патріота Олега Сенцова День народження. Третій рік він зустрічає його в застінках російського ге...

Опубліковано Олександром Турчиновим 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше перший віце-спікер Верховної Ради України, представник України у гуманітарній підгрупі контактної групи у Мінську Ірина Геращенко заявляла, що позиція Євросоюзу та США щодо порушення прав людини в анексованому Російською Федерацією Криму та на окупованому Донбасі має бути більш жорсткою.