ua en ru

Турчинов затвердив нову структуру представництва Президента України в Криму

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов своїм указом № 487/2014 затвердив нову структуру представництва Президента України в Криму.

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов своїм указом № 487/2014 затвердив нову структуру представництва Президента України в Криму. Про це йдеться у відповідних розпорядженнях в.о. глави держави.

Згідно з указом, представнику Президента запропоновано затвердити нову структуру представництва.

Крім того, в новому указі йдеться, що постпред Президента Криму має трьох заступників, у тому числі одного першого. Звернемо увагу, що згідно втратив чинність указу Президента України від 12 жовтня 2005 року №1433 постпред в Криму мав чотирьох заступників.

Також, постпредові Президента України в АРК запропоновано затвердити у двотижневий строк штатний розпис представництва, положення про його структурні підрозділи і визначити посадові обов'язки працівників, а також забезпечити вирішення в установленому порядку питань, пов'язаних зі зміною структури представництва.

Нагадаємо, 16 травня Турчинов розпорядився тимчасово перенести постпредство в Херсон. Пізніше, 22 травня, представником Президента в Криму була призначена Наталія Попович.