ua en ru

Турчинов утворив делегацію для консультацій щодо проекту Міжнародного кодексу поведінки в космосі

Виконуючий обов'язки Президента України, спікер Верховної ради Олексндр Турчинов утворив делегацію України для участі консультаціях з обговорення проекту Міжнародного кодексу поведінки в космосі.

Виконуючий обов'язки Президента України, спікер Верховної ради Олексндр Турчинов утворив делегацію України для участі консультаціях з обговорення проекту Міжнародного кодексу поведінки в космосі. Текст відповідного розпорядження від 20 травня 2014 р. № 875/2014-рп оприлюднений на сайті в.о. глави держави.

"Утворити делегацію України для участі у Третіх відкритих консультаціях з обговорення проекту Міжнародного кодексу поведінки в космосі (26-30 травня 2014 р., м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) у такому складі", - йдеться в розпорядженні.

Цим же розпорядженням головую делегації призначений голова Державного космічного агентства України Юрій Алексєєв.

Також до складу делегації увійшли начальник управління міжнародних зв'язків Державного космічного агентства України Борис Атаманенко та головний спеціаліст відділу контролю міжнародних зобов'язань управління міжнародних зв'язків Державного космічного агентства України Наталія Редчиць.

При цьому главі делегації дозволяється вносити за погодженням із Міністерством закордонних справ України зміни до персонального складу делегації.

Також Державному космічному агентству України доручено затвердити за погодженням із МЗС України вказівки делегації України для участі у цих консультаціях.