ua en ru

Турчинов пропонує створити з парламентами Швеції, Польщі, Ірландії та Данії групу з підтримки євроінтеграції України

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов пропонує створити з парламентами Швеції, Польщі, Ірландії та Данії міжпарламентську групу підтримки євроінтеграційних прагнень України.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов пропонує створити з парламентами Швеції, Польщі, Ірландії та Данії міжпарламентські групи підтримки євроінтеграційних прагнень України. Про це він заявив сьогодні під час наради з керівниками парламентів європейських країн, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сподіваюся на участь представників ваших парламентів у міжнародній місії спостереження за цими виборами (позачерговими виборами до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 р.). Ми зацікавлені в посиленні міжпарламентської співпраці. Пропоную створити міжпарламентські групи підтримки євроінтеграційних прагнень України", - сказав Турчинов.

Нагадаємо, станом на 9 жовтня 2014 р. Центральна виборча комісія зареєструвала 510 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на позачергових виборах народних депутатів, які відбудуться 26 жовтня 2014 р.