ua en ru

Турчинов під Слов'янському провів інспекцію позицій АТО

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов проінспектував позиції антитерористичної операції (АТО) під Слов'янську Донецької області.

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов проінспектував позиції антитерористичної операції (АТО) під Слов'янську Донецької області. Про це повідомляє прес-служба в.о. Президента України.

Як повідомляється, Турчинов побував у новому військовому таборі АТО під Слов'янськом, де відбулася нарада з керівництвом операції за участю глави МВС Арсена Авакова, міністра оборони Михайла Коваля та командувача Нацгвардією Степана Полторака. В ході наради були обговорені основні завдання та завдання фінального етапу АТО.

Крім того, в.о. Президента провів нараду з керівництвом силовиків Донецької і Луганської областей щодо організації та проведення виборів Президента 25 травня та створення умов для участі жителів регіону у виборах.

Серед іншого Турчинов зазначив зміни настроїв людей на Донбасі, "які почали розуміти, що терористи-сепаратисти ведуть регіон в безодню".