ua en ru

Турчинов скасував скорочення армії України

В.о. Президента України, спікер Олександр Турчинов скасував скорочення армії України. Про це він повідомив на засіданні Верховної Ради.

В.о. Президента України, спікер Олександр Турчинов (на фото) скасував скорочення армії України. Про це він повідомив на засіданні Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я дав доручення... таке рішення вчора було прийнято на засіданні РНБО про неприпустимість скорочення армії і... змісту. Навпаки, у нас відбувається додаткова мобілізація... до складу Національної гвардії", - сказав він.

Зазначимо, що увечері 19 березня РНБО доручив силовим відомствам завершити розгортання тактичних армійських груп у прикордонних районах. Силовим відомствам також доручено завершити розгортання в прикордонних районах України тактичних армійських груп з метою захисту кордонів і територіальної цілісності держави.

Раніше в Україні було розпочато військові навчання з метою бойової перевірки військових частин. Тоді Турчинов звернув увагу, що незважаючи на проблеми в економіці, Кабінет Міністрів України мобілізує всі наявні ресурси, щоб забезпечити армію, захистити країну.