ua en ru

Турчинов: необхідно законодавчо закріпити напрацювання західних партнерів щодо боротьби з пропагандою

Турчинов: необхідно законодавчо закріпити напрацювання західних партнерів щодо боротьби з пропагандою Фото: Олександр Турчинов (turchynov.com)

Турчинов зазначив, що у Німеччині та Франції розробляють жорсткі законодавчі акти щодо протидії інформаційному тероризму

Україні необхідно негайно законодавчо закріпити напрацювання західних партнерів, зокрема Німеччини та Франції, щодо боротьби з пропагандою. Про це написав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов у Facebook.

За словами Турчинова, наразі західні партнери України "безкомпромісно протидіють у своїх країнах інформаційним рупорам російської пропаганди".

Так, Турчинов зазначив, що у Німеччині та Франції розробляють та ухвалюють жорсткі законодавчі акти щодо протидії інформаційному тероризму. Він також додав, що це відбувається у відповідь саме на інформаційну та пропагандистську агресію Російської Федерації, яка загрожує вже всьому демократичному світові.

"Зважаючи, що Україна знаходиться на передовій у цій війні, нам необхідно негайно імплементувати їх напрацювання та досвід до українського законодавства", - заявив Турчинов.

Сьогодні, коли весь світ згадує мільйони людей, які загинули під час Другої світової війни, деякі українські електронні...

Опубліковано Олександром Турчиновим 9 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Турчинов ініціює санкції проти українських ЗМІ за трансляцію "військового параду" у Донецьку.