ua en ru

Турчинов: На найближчому з'їзді "Батьківщини" буде заявлено про злиття з ПРП, "Фронтом змін" та ін партіями-однодумцями (доповнення)

На найближчому з'їзді "Батьківщини" буде заявлено про злиття з "Партією "Реформи та порядок" (ПРП),"Фронтом змін" та іншими партіями-однодумцями. Про це заявив на брифінгу в парламенті один з лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми впевнено йдемо до нашого з'їзду, на якому, я сподіваюся, буде прийнято рішення, щодо об'єднання в лавах "Батьківщини" "Партії "Реформи і порядок", "Фронту змін" та інших активних політичних діячів, які переконані, що саме в об'єднанні - сила опозиції", - підкреслив Турчинов.

Також він зазначив, що навколо цього об'їдання дуже багато спекуляцій, але, не дивлячись на це, воно буде успішним.

"Не всі в партії, безумовно, сприймають цей процес. Об'єднання це завжди шлях на зустріч один одному. Об'єднання завжди вимагає якихось жертовних речей. Хтось хвилюється про своїх посадах, що нові люди прийдуть і збільшиться конкуренція в партії, збільшиться кількість кандидатів на ту чи іншу посаду, є такі проблеми... але хочу вас запевнити, що цей процес незворотній і він відбудеться найближчим часом. Саме наступного тижня, я сподіваюся, ми будемо розставляти крапки над "і", - зазначив Турчинов.