ua en ru

Цуренко з упевненої перемоги стартувала на Вімблдоні-2022

Цуренко з упевненої перемоги стартувала на Вімблдоні-2022 Фото: Леся Цуренко (ліворуч) (facebook.com/UkrainianTennisFederation)

Українка Леся Цуренко в першому колі основної сітки Вімблдонського турніру переграла британку Джоді Барредж у двох партіях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Вімблдон-2022, жінки, 1/64 фіналу

Барредж – Цуренко – 0:2 (2:6, 3:6)

Досвідчена українка впоралася з британкою із другої сотні рейтингу за два сети. Щоправда, поєдинок неабияк затягнувся через звичний британський дощ під завісу першої партії.

Цуренко в стартовому сеті взяла вже другу подачу суперниці та створила гандикап для спокійної "роботи" над перемогою. Після дощової паузи українська тенісистка ще раз узяла гейм на подачі Барредж і спокійно довела партію до перемоги.

Другий сет вийшов запеклішим. Суперниці йшли рівно, допоки Цуренко не оформила брейк за рахунку 3:3. Барредж спробувала нав'язати боротьбу, але програла ще два гейми поспіль і "переїхала" в категорію глядачів турніру.

У наступному колі Цуренко може стати учасницею першого українського протистояння на Вімблдоні-2022. Там вона зустрінеться із переможницею пари співвітчизниці Калініної та угорки Бондар.