ua en ru

Цуренко та Бондаренко вийшли в наступне коло турніру в Стенфорді

Цуренко та Бондаренко вийшли в наступне коло турніру в Стенфорді Фото: Леся Цуренко (twitter.com/LTsurenko)

Українські тенісистки провели вдалий день на змаганнях у США

Українки Леся Цуренко та Катерина Бондаренко вийшли в ніч на четвер вийшли до наступного кола тенісного турніру в американському Стенфорді. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань.

Бондаренко зустрічалася з Франческою Скьявоне і впевнено переграла суперницю - 6:3, 6:4.

Цуренко, в свою чергу, повинна була проводити матч проти екс-першої ракетки світу Марії Шарапової з Росії, але суперниця відмовилася виходити на корт через травму.

"На жаль, я повинна знятися з сьогоднішнього матчу. Ближче до кінця нічного поєдинку в понеділок я стала відчувати біль в лівому передпліччі, - повідомляє Шарапова у своїй офіційній заяві. - Вивчивши вчорашній знімок, лікар рекомендував мені не ризикувати посиленням травми".

Таким чином, Цуренко вийшла до чвертьфіналу турніру, де зіграє з Медісон Уейс з США. А Бондаренко пробилася лише у друге коло, де її суперницею буде Петра Квітова з Чехії (матч стартує не раніше 13:00 за місцевим часом (23:00 за Києвом).

Нагадаємо, три представника України виступлять в одиночному розряді останнього "мейджора" в сезоні - Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open).