ua en ru

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

ЦСКА - Баварія. У першому матчі цієї пари на голову сильнішим виявився німецький клуб - 3:0 на "Арені Мюнхен" стали відмінним початком групового етапу для підопічних Гвардіоли. Дивитися матч ЦСКА - Баварія можна на каналі Футбол, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 18:50.

ЦСКА - Баварія. У першому матчі цієї пари на голову сильнішим виявився німецький клуб - 3:0 на "Арені Мюнхен" стали відмінним початком групового етапу для підопічних Гвардіоли. Дивитися матч ЦСКА - Баварія можна на каналі Футбол, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 18:50.

27 листопада
Москва, Арена Хімки
ЦСКА - Баварія 1:3

ЦСКА: Акінфєєв, Щенніков, Ігнашевич, Березуцький, Набабкін, Вернблум, Міланов, Хонда, Зубер, Тошич, Муса
Баварія: Нойер, Данте, Рафінья, Боатенг, Лам, Алаба, Хаві Мартінес, Роббен, Гетце, Мюллер, Кроос

Кінець матчу.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90 хв. Заміна у ЦСКА: Вітіньо вийшов замість Міланова.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів89 хв. Заміна у Баварії: замість Гетце вийшов Грін.

86 хв. Базелюк пішов обігрувати Алабу поруч з штрафного Баварії і привіз контратаку на свої ворота, яка завершилася виходом Роббена на ворота Акінфєєва. Голкіпер армійців зумів відбити удар на кутовий, який не був небезпечним.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Заміна у ЦСКА: Базелюк вийшов замість Муси.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Заміна у Баварії: Кірххофф вийшов замість Мартінеса.

79 хв. Не щастить сьогодні ЦСКА. Міланов класно накотив під удар Тошичу, який набігав по центру штрафного майданчика. Потужний удар Зорана прийняла на себе поперечина воріт Нойєра.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Алькантара отримав жовту за зрив контратаки - Тошича зніс гравець Баварії.

73 хв. Міланов класно прострілив на Тошича в район точки пенальті, але удар Зорана прийшовся вище воріт.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Заміна у ЦСКА: Ельм вийшов замість Цубера.

68 хв. Рідкісний випадок - вільний удар у штрафному ЦСКА для Баварії завершився ударом Роббена поряд з правою стійкою воріт Акінфєєва, який взяв м'яч в руки після пасу Щеннікова.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів66 хв. Мюллер спокійно забиває, відправивши м'яч у той же лівий кут воріт Акінфєєва.

65 хв. Щенніков зносить Роббена в своїй штрафній. Пенальті для Баварії.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів62 хв. Хонда таки забиває Нойєру з третьої спроби, пробивши у лівий нижній кут воріт.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. Готьє ставить пенальті за гру рукою Данте у штрафному Баварії. Жовта Данте.

59 хв. Буквально сантиметрів не вистачило Мусі щоб переправити м'яч у ворота Баварії після прострілу Щеннікова з лівого флангу.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів57 хв. Гетце обіграв пів команди суперника і увійшовши у штрафну спокійно переграв Акінфєєва, відправивши м'яч у правий кут воріт.

54 хв. А ось і Алаба вийшов один на один з Акінфеєвим після пасу Алькантари, але не дотягнувся до м'яча.

50 хв. Геніально, частина друга. Муса прострілив вздовж воротарського на Хонду, який з двох метрів не зміг переправити м'яч у пусті ворота.

47 хв. Геніально. Хонда вийшов один на один з Нойером і замість того, щоб пробити воротаря почав намагатися обіграти того в статичному положенні. Нойєр, звісно, вийшов переможцем з цього протиборства.

46 хв. Розпочався другий тайм.

Перерва

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів44 хв. Мартінес зніс Міланова в центрі поля, за що отримав гірчичник.

41 хв. Шикарні позиційні атаки в стилі гвардіолівської Барси розігрує Баварія. Одна з них закінчилася відмінним навісом на Мюллера, якому не вистачило сантиметрів для того, щоб переправити м'яч у ворота.

38 хв. Рафінья заробив небезпечний штрафний в метрах тридцяти від воріт ЦСКА. Роббен навісив, але пробити ніхто не зумів - м'яч пішов за лицьову.

34 хв. Зубер м'яко закидав у штрафну на Мусу, який міг вийти один на один з Нойером, але воротар Баварії був першим на м'ячі.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів30 хв. Заміна у Баварії: замість Лама, який отримав пошкодження на поле вийшов Алькантара.

26 хв. Ще один кутовий подав Хонда, його навіс з правого флангу завершився контратакою Баварії два в два, але Мартінес пішов в обіграш і втратив м'яч.

22 хв. Контролює гру Баварія, катаючи м'яч на чужій половині поля. Роббен міг забивати другий, але його вихід один на один з Акінфеєвим був зірваний свистком арбітра, який зафіксував офсайд.

ЦСКА - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів17 хв. Шикарний гол забиває Баварія. Мюллер забіг по лівому флангу після передачі Крооса і спокійно відкотив до штрафного під удар Роббена, який з під захисника в дотик лівою ногою пробив у ближній кут воріт Акінфєєва.

14 хв. Рафінья задумав непоганий розрізний пас у штрафну ЦСКА, куди забігав Мюллер, однак Березуцький прочитав ситуацію і перехопив передачу.

10 хв. Четвертий кутовий ЦСКА подав Хонда, на цей раз з лівого флангу. Вернблум вистрибнув вище за всіх, але його удар головою не був небезпечним.

7 хв. Хонда подав кутовий на ближню штангу, Зубер головою продовжив на дальню, проте передача була перехоплена, але небезпека не минула, після сумбуру в штрафній гостей м'яч на ногу зловив Тошич, але його удар прийняв на себе Данте. Небезпечно.

4 хв. З упевненістю можна сказати, що високих швидкостей сьогодні не буде - слизький газон. На перших хвилинах м'яч контролює Баварія, ЦСКА намагається огризатися.

1 хв. Добрий вечір, шановні читачі! Почався матч в Москві, де, до речі, не сама футбольна погода - на термометрі мінус п'ять, йде сніг.

"Баварія" і "Манчестер Сіті" вже гарантували собі місце в 1/8 фіналу, а ЦСКА і "Вікторія" борються за третю сходинку і путівку в Лігу Європи УЄФА. Армійці виграють заочний спір, якщо наберуть у Москві більше очок, ніж "Вікторія" в Манчестері. Якщо "Баварія" перевершить "Сіті" за кількістю набраних в турі очок, мюнхенці достроково забезпечать собі перше місце в квартеті.

Рульовий ЦСКА Леонід Слуцький назвав "Баварію" кращою командою в світі і визнав, що його підопічні можуть зіграти інакше, ніж в Мюнхені, але навряд чи це безпосередньо позначиться на результаті. Він зазначив, що в першу чергу армійці повинні краще проявити себе в атаці.