ua en ru

ЦВК зареєструвала низку кандидатів у народні депутати

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 3 серпня, в ході засідання зареєструвала ряд кандидатів в народні депутати, передає кореспондент РБК-Україна.

Члени Центральної виборчої комісії (ЦВК) на своєму сьогоднішньому зібранні одноголосно проголосували за реєстрацію 214 заяв кандидатів у народні депутати виборчого списку Компартії України (КПУ) по загальнодержавному одномандатному округу. Також ЦВК зареєструвала 225 кандидатів в депутати по одномандатних округах від Компартії України (КПУ). За це рішення проголосували 15 членів ЦВК.

ЦВК зареєструвала кандидатів в народні депутати від партії "Єдиний центр". Нагадаємо, "Єдиний центр" висували лише 9 кандидатів тільки по мажоритарних округах.

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатів в народні депутати по одномандатних округах від Народної партії згідно зі списками, затвердженими на 12 з'їзді партії.

ЦВК зареєструвала кандидатів в народні депутати по одномандатних округах від політичного об'єднання "Єдина родина", політичної партії "Велика Україна" партії "Українська національної консервативної партії" згідно зі списками кандидатів, затвердженим на з'їздах партій.

ЦВК зареєструвала кандидатів в народні депутати по одномандатних округах від партії "Реформи і порядок" згідно зі списками, затвердженими на з'їзді партії.

ЦВК зареєструвала заяви кандидатів у депутати по одномандатних округах в якості самовисуванців. "За" рішення проголосували 15 членів ЦВК.

Списки кандидатів будуть оприлюднені на офіційному сайті ЦВК.